Menu
Gildia Pióra na Patronite

Talia znaczonych kart

Oni są
wpatrzeni w tępe
osiedle śniące
gdzie jamy ustne
rozchylone
chłepcą nów lepiąc pełnię

Macie rację
niebawem
kolejny raz
Jezus umrze
będzie miał maseczkę
na twarzy
żeby nie zarazić nas bólem
bo tyle go na świecie
kto wie
może na szmatce
domalują emotikony
uśmiech żółty

Mówimy
Jezus zmarł za nasze grzechy
nie pytamy - dlaczego
?
Bóg stworzył człowieka
wszyscy powtarzają
ale dlaczego to zrobił?
- nikt nie pyta -

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!