Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ingerencja osób trzecich

Oni łamią nam skrzydła
Nie każą latać..
Szukają zbawienia na siłę
bez powodu.
Chcemy się dopełniać
radzić sobie bez nich.
Bo miłość jest ważniejsza
niż ingerencja osób trzecich.

/19.10.11/

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • marka

    21 October 2011, 20:50

    Krótko i na temat.
    Dobre!