Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bystra Lili

On był tak sympatyczny
Że ścisnął ją drzwiami

Potem na stole spali

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!