Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość online

Ona po samotnym dniu
po kąpieli
Siada przed komputerem
Z mokrymi włosami
W nocnej koszuli

Przed oczami ma
Bitowe literki
Zamiast jego słów

Czekając
Na odpowiedz
Niecierpliwie
Pieści swoją ...
Myszkę

Jego opuszki palców
Rozgrzane wyobraźnia
Błądzą po klawiszach
A gdzieś tam stygną
Jej spęczniałe piersi

Stuka w klawisze
Kolejne słowa
Zamiast wypowiedzieć
Prosto w oczy ...
Bo tak bezpieczniej ?
Kochać na ekranie
Ma mniej zobowiązań

I rośnie pustka w środku
A na zewnątrz strach
Poszarpane dusze ...
Rozmieniają marzenia
Na drobne

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    24 October 2016, 13:27

    Dzięki, pozdrawiam też ;-)

  • 23 October 2016, 20:44

    Fajny wiersz.
    Pozdrawiam :-)

  • Sexoh't

    22 October 2016, 20:24

    pod prysznicem jest fajny seks

  • szpiek

    22 October 2016, 18:44

    Dzięki za mądre słowa, pozdrawiam również ;-)

  • 22 October 2016, 16:43

    To taka miłość powieszona... on line...
    Niektórym wystarczają namiastki przez całe życie...
    Pozdrawiam. :))