Menu
Gildia Pióra na Patronite

ona
żyje
dzięki tobie
Ty dajesz jej siłę
pomagasz jej skrzydłom
unieść się ponad marzenia
wy
szczęśliwi pośród mroku
żyjecie dla siebie
jesteście dla siebie
nawzajem
ty
żyjesz
dla niej
dzięki jej sile
i jej skrzydłom
unosisz się
a ja?
nie ma mnie dla ciebie
nie ma mnie dla świata
bo bez twojej czułości
umieram w samotności
chora
z miłości

1029 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!