Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Obraz "

Ona
Zobaczyła jego miłość
Interpretacja zajęła sporo czasu
Strach ograniczył działania
Teraz już pewnie wie
Nadszedł Jego czas - czas Kochania.

...
Dla niego " Obraz " by wiedział.
...
06.02.2021
Noc...01:31

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!