Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesień

Ona zawsze
miała gładki charakter

Na tle ściany
spódnica różana

Wieża kościelna
topi ostrze w podgardlu nieba
spływa deszcz
po ramionach drzewa

marka

127 934 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • fyrfle

    15 February 2016, 07:35

    Lubię te powroty, są magiczne.