Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ona - ta która przez przypadek zyskała wszystko. Zyskała nową miłość, szczęście które chodziło za nią na każdym kroku.
On - ten który przez swą głupotę stracił wszystko. Stracił JĄ. miłość swojego życia.

2805 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!