Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona rodzi się nie raz,
imion nie zna i innych nazw.
Ona to umysłu dar
tętno serca cały czas.
Rośnie jak las z chwil
by poznawać wspólne sny.
Ona chce być wolną
magią ciszy, szeptem nocy
dźwiękiem pragnień
myśli Aspazją.
Przebaczaniem ciągłym
wszelkim żródłem dnia i nocy.
Ona jest w nas.
ma wiele imion,wieczna jak czas.
Ona z imienia to TY i ja,
cierpliwa jak polny kwiat-
zawsze od pierwszego wejrzenia...

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!