Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podążając za Tobą.

agulka

agulka

Ona podążała ulicą w osamotnieniu myśląc Boże jak skąplikowane jest życie w tej miłości.
Pytała samej siebie jaki będzie kolejny znak, który kupidyn źle zinterpretował.
On jak każdej nocy odwracał się w łożu .
W radio grała romantyczna piosenka, która chwyciła za serce 💓 i znalazł to o czym marzył we śnie.
Dwoje podążali w tym samym kierunku i nie mówię o błędnym kierunku ich kroków.
Dwoje obcych tańczących u stóp księżyca przeobrażają się w kochanków w takt tamtej dziwnej melodii, którą jedni zwą przeznaczeniem zaś inni wolą przypadkiem.

36 399 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!