Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

ona nie udaje
kiedy przychodzi
kosy nie ma
jak mówią

dla bólu
bywa zbawienna
dla życia
okrutna

nie poszła
ale pójdzie
dusza wieczna
wtedy będzie szczęśliwa

raduj się bracie
raduj się siostro
radujmy się wszyscy
krzycząc
życie
życie
i jeszcze raz
życie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!