Menu
Gildia Pióra na Patronite

Promocja

Ona mówi:
kocham cię
Ony mówi:
ja ciebie też

I rosną im
serca? Nie,
nosy

Co to będzie
za noc
Noc długich
nosów

Ochy i achy
z taniej bla-bla-
-chy, my zna-
-my te sceny

Oto miłość

z przeceny.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
  • Anna S.

    2 March 2021, 14:19

    Dobrze ujęte, gratki!