Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

ona jest w twoich oczach
patrzysz na mnie
a ja czuję jej wzrok na sobie

gdy ściągam z siebie ubrania
jest na wyciągnięcie ręki

wychodzi z źrenic
jest piękna, wiesz?

zupełnie nie wiem
kiedy się w tym zatracam
i walczę o twoją obecność

byłoby prościej gdybyś wybrał
a tak?

jestem kobietą w czarnej sukience
o oczach w odcieniu zieleni

mógłbyś się w nich przejrzeć
gdybyś się nie bał zobaczyć pustki.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • _nomercy_

    4 December 2022, 00:58

    • 6 December 2022, 21:14

      Miło Cię tu widzieć :)

    • _nomercy_

      25 February 2023, 00:29

      Pozdrowienia Kasiu, wpadam rzadko, głównie dla Ciebie ;)

    • 25 February 2023, 20:27

      I aż mi głupio, że większość moich słów schowana jest w głowie, a nie w wierszach.