Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oziębli

On w czerni
Ona w bieli
Nie wzięli ślubu bo chcieli,
bo musieli...
"Zdążymy sie w sobie zakochać " z nadzieją powiedzieli.
Lecz tak się tym przejęli, że o uczuciu zapomnieli.
Nie doświadczając miłości w rutynie zaginęli..

3278 wyświetleń
44 teksty
4 obserwujących
  • mill

    18 June 2015, 22:32

    ...zapominamy że kochamy ....fisz...bo podoba mi się ;)....

  • słoneczniki

    18 June 2015, 21:10

    Wiersz jakby "bliźniaczy" ... Widzę podobne myśli nam po głowie krążą :)

  • krysta

    18 June 2015, 20:23

    tak, rutyna często do zguby prowadzi...
    dobry wiersz.
    pozdrawiam Gosiu :)