Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niedokochani

On słucha co mówi,
ale nie widzi co mówi.
Ona widzi co mówi,
ale nie słyszy co mowi.
Kocha ją za niezdarność,
ale nie znosi jej roztargnienia.
Kocha go za każde wyważone słowo,
ale nie znosi go za przemyślane.
Lubi w tych męskich ramionach ten chłopięcy żar
i nie chce by był to wyimaginowany pył.
Znalazł ją gdzieś w dzikim kosmosie,
choć wcale nie wierzył, w to co wcześniej sobie zamierzył.
On słucha co mówi,
ale nie widzi co mówi.
Ona widzi co mówi,
ale nie słyszy co mowi.

663 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!