Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z ballad hipermarketowych

On - przodownik pracy
ona proletariuszka
po pracy w hipermarkecie
w podskokach do łóżka

Na przepoconym prześcieradle
kładł ją a ona jęczała
wiła się pod nim jak żmija
i niezdarnie paznokcie wbijała

Nie było podwiązek
ani pończoszek
a bielizna z Chin
w biedronki i kropki

Jednak akt typowo namiętny
ze znacznym - na czole - potem
później się pobrali
w ciszy i spokoju
byłem u nich świadkiem
jako symbol dobrobytu i wzorowy pracownik

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • to_tylko__ja

    26 April 2021, 18:38

    Super!😁