Menu
Gildia Pióra na Patronite

On pod śniegiem ukryty,
milczeniem przyciąga.

Mchem zarośnięty,
przyczajony lis... czeka.

Ona Słońcem okryta,
promienieje... i spala się w otchłani duszy.

Liśćmi zakryta,
nadziei umyka.

24 595 wyświetleń
214 tekstów
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!