Menu
Gildia Pióra na Patronite

Regulamin

On;
Oto prosty regulamin
Nie dzwoń do mnie z głupotami
Nie wysyłaj esemesów
Nie zapisuj mych adresów
Nie licz też na spotkań wiele
Kiedyś przyjdę mój aniele
Zadzwoń do mnie,ale czasem
Gdy przypadkiem będę w pracy
Chociaż serce skradłaś mi
Spadaj mała ,tam są drzwi
Nie chcę nawet twego zdjęcia
To zasada do przyjęcia
I uważaj moja miła
Byś się w tym nie pogubiła.

Ona;
Już na pamięc anioł wie
Co mu wolno ,a co nie
Choc zasady swoje lubisz
To i tak się w nich pogubisz.

109 616 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!