Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

On na klifie patrzy w niebo
na podniebny taniec mew

On na klifie patrzy w niebo
czując wiatru ciepły szept

Tu na klifie patrzy w morze
ono też zatańczyć chce

Ten na klifie
czy powróci
by zachwycać się...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • RoxyRox

    5 May 2014, 11:39

    Tylko nie skacz! :)

  • Tygrys

    4 May 2014, 15:25

    pewnie... czasem tak postępuję:-) choć sam z krwi i kości jestem góralem... Góry są mi najdroższe;-)

  • Tygrys

    4 May 2014, 11:43

    ;-)

  • krysta

    4 May 2014, 11:30

    ''...by zachwycać się...''
    na pewno powróci...