Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczotka do włosów

On był trochę rudy
I miał dwie kobiety
Oczywiście to stan
Na dzień dzisiejszy

Błond żonę
Powiedzmy że Kristel
I czarną kochankę
Powiedzmy Alexis

A on był trochę rudy
Jak już mówiłem
A do tego co ważne
Był on przebiegły

A historia zaczyna nerwowo
Ciągłe kłótnie i narzekania
Więc uciekła do mamy
Spłakana blond Kristel

A na jej miejsce
Oczywiście przyszła
Wstrętna i podła
Czarna Alexis

On posprzątał domek dokładnie
Ubrania Kristel
Wszystkie kosmetyki
W ciemnym kącie umieścił

Żeby czuła się
Jak u siebie
Wstrętna
Czarna Aleksis

Jeden szczegół
Jednak ominął
Który wszystkich o dziwo
Włochato połączył

Bo na szczotce do włosów
Złote włosy Kristel
Przykryły niebawem
Kłaki wstrętnej Alexis

A na wierzchu tej szczotki
Zaświecił ukradkiem
Mały rudy włosek
Kręcony i mocno przebiegły

Ps. Na faktach

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!