Menu
Gildia Pióra na Patronite

on analityk
ona matematyczka
w numerologii życia

on czuje
metodą podstawiania
ona metodą przeciwnych współczynników

niezliczone równania
bez sumy i wzoru
rozwiązuje co dzień życie

jedyny czas
jest wspólnym mianownikiem

54 941 wyświetleń
976 tekstów
58 obserwujących
  • onejka

    13 June 2016, 11:04

    lubię matematykę, więc i wiersz ten lubię, choć kiepskie równanie z tego by było, za to wynik pouczający :)

  • giulietka

    13 June 2016, 10:23

    słaby ze mnie matematyk
    ale analityk niezły
    dlatego podsumowanie bardzo mi się zgadza:)