Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeśli

omiń
niecierpliwość moich snów
ścieżek martwych wydeptywanie
do wiosny

dłoniom co więcej mądrości
mają niż słowa

każ objąć

niezbudowany dom
imię jak dym
płaczącą sosnę

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 4 March 2015, 21:26

    No i się poryczałem... ;)
    Super.
    Pozdrawiam. :)

  • luterin

    3 March 2015, 19:13

    A w słowa takie wracać jest łatwiej...
    Bardzo cieszę się z Waszej u mnie obecności.
    I dziękuję :)

  • Gaia

    28 February 2015, 23:03

    w jednym, tytułowym słowie ująć oczekiwanie... to tylko Ty Luterinku potrafisz.
    Dobrze Cię znów czytać :))

  • 27 February 2015, 09:27

    fantastyczny wiersz zabrałam do ulubionych :)

  • Lacrimas

    26 February 2015, 23:23

    Świetny. I powrót, i wiersz.

    Wszystko jest na swoim miejscu, a przede wszystkim - dotyka.