Menu
Gildia Pióra na Patronite

para ust

ołówek
- bleistift pencil lápiz
鉛筆 …
para oczu

na kartce światłocień
z wbudowanym u nasady błędem
iluzją bliskości

z każdym spojrzeniem
nazywa jak chce
otaczające ją przedmioty
cr(a)y
on ...
jeden i to samo

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    16 February 2018, 19:30

    Dziękuję Wam za zatrzymanie się oraz nietuzinkowe komentarze.
    Cieszy ...
    Pozdrawiam serdecznie ;)

  • Papużka

    15 February 2018, 12:02

    gra cieni potrafi mamić spojrzenia
    lepiej wsłuchać się w tętniący ton

    Nietuzinkowo.
    Twoje wersy przypomiały mi coś co zaszufladowałam dawno temu. A mianowicie: Z czasem i oczy ślepca dostrzegają więcej.

  • kati75

    15 February 2018, 10:35

    światłocień zwrócił moją uwagę jak zwykle inny od innych wiersz pozdrawiam ciepło:-)

  • 15 February 2018, 09:49

    Jest w tym wierszu COŚ