Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje imię

oliwkowa zieleń
moje imię w Twoich oczach,
które spotykają moje
Tak często.
malinowa czerwień
moje usta w Twoim sercu,
które nie spotkały mojego
Czy się spotkają,
Kiedy...

385 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!