Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Okulista"

„Okulista”

Pewien chłopak pewnej pani
Wpadł do oka gdzieś głęboko
Żal mi chłopa jest kochani
Wiec jej mówię – otwórz oko !!!

Ta ... zaciska,,, bo się boi
Nie chce puścić ,,, mocno trzyma
A on dwoi się i troi !
wpadła w oko mu dziewczyna

Nic tu raczej nie pomoże
Ni rąk sto , ni dwieście , trzysta
Jak coś ruszę , będzie gorzej
Co ja kurczę …Okulista ???

Janusz Dziewanowski

16 694 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
  • Papużka

    8 March 2013, 11:36

    :))

  • misiek45

    8 March 2013, 11:06

    Ha ha Januszu rewelacyjny wiersz -pozdrawiam z uśmiechem życząc wspaniałego dnia:)