Menu
Gildia Pióra na Patronite

Frasobliwe czekanie

Okryta w powłokę błękitnego woalu
zataczam kolejną rundę czekania
Odsłonięte lustra burzą mój wizerunek
gdy zmęczone nogi snują się
korytarzami bujnych wspomnień
Poddając się mozolnym mimo woli
ruchom zaśniedziałych wskazówek
zamykam oczy

Wybiła 12.00
Nie przyjdziesz jednak wciąż czekam

2199 wyświetleń
35 tekstów
1 obserwujący
  • Kamisians

    27 June 2012, 11:58

    Skądś znam ten stan...