Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdziekolwiek tylko z tobą

Okryłaś mnie swoim sercem
W momencie gdy drżałem
Miałem duszę zdrętwiałą
Przyszłaś aby nadzieją ją ogrzać
Jesteś może wybawieniem?
Dla ciała otwartą przystanią?
Stawiłaś się w końcu
Bo tak długo chodziłaś na spacerze
Z moimi myślami
Więc już zostań

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!