Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Okryj mnie kocem miłości,
Poskładaj pogruchotane kości,
zdejmij ze mnie ciężar złości,
Samotność przyprawia o mdłości,
Zabij we mnie całe zło,
Wymarz to co się wydarzyło,
Nie chce pamiętać o tym co było,
O tym co mnie męczyło,
Złap mnie za rękę i chodźmy,
Bedzięmy biec w tempie radosnym,
Bez przerwy, w stronę horyzontu,
Teraz nie ma już odwrotu,
Pośród niczego, w środku nocy,
Chce patrzeć tylko w Twoje oczy,
Widzieć w nich spadające gwiazdy,
I spełnić to co nam się marzy,
Nie pozwól nigdy więcej,
Abym był zwykłym powietrzem.

303 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!