Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okrutny w słowach
jeszcze okrutniejszy w czynach
cóż ci uczyniłam?
przecież się nie zmieniłam.

1073 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!