Menu
Gildia Pióra na Patronite

Furia

Okrucieństwo banału skleja myśli
w kołtun
plącze rymowanki materii z fikcją
fatamorgana
zdruzgotana karoseria serca
karambol

Wychodzę na pole
k a m i e ń
bardzo miękkie słowo
próbuję podnieść

cisnąć

10 380 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!