Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowoczesność

Okropnie jest kochać
słowa
Proste drogi i nadzieje
że zaprowadzi nas to do celu

Tragicznie jest kosztować
wielu mis wypełnionych po brzegi

Gdybym tylko mogła zresetować
Twoja wizje wspólnej potrzeby

Przysięgam
- Nam - udałoby się zbudować
Dom z cegieł zamiast seksualnej potrzeby

7875 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
  • onejka

    3 June 2019, 08:29

    nowocześnie i bardzo sensownie

  • Rikitikitawi

    2 June 2019, 02:38

    Ja tu tylko Antiki jakieś widzę :p