Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blizna...

Okropne noce
nieskończone krzyki
bez końca w zasięgu wzroku
podłogi barwione na różowo
bez opamiętania
bez uczucia
obrzydły zapach
który przenika powietrze
zawstydzające życie
skazane przez bliskich
zostawione przez śmierć
ale zawsze będę pamietać
o tej okrągłej bliznie
która wciąż płonie.

http://www.youtube.com/watch?v=dQlxjSm0qU0

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • onejka

    8 April 2014, 09:55

    Hania jak zawsze pięknie gra w rytm tego co jej w duszy napisano ;)