Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okowy strachu

Okowy strachu moje serce oplatają,
Nie czuję, nie widzę, i nie słyszę jak kołatają,
Coraz bardziej się ogniwa zacieśniają,
Teraz czuję jak lęk i niepokój się uwalniają,
Już za późno, już spętały me serce,
I teraz jestem w ciągłej udręce,
Tak wielu różnych rzeczy się boję,
Sam nie wiem jak serce ukoję,
Tak wiele sprawia mi teraz trudności,
Położenie się spać w swojej banalności,
Boję się tego co jutro będzie,
Stach jest już w sercu... wszędzie,

2122 wyświetlenia
16 tekstów
0 obserwujących
  • Monika M.

    18 February 2020, 21:52

    Za późno?