Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka Wieczoru

Teksty z obrazami - Miniaturka Wieczoru - Sol 8
Miniaturka Wieczoru - Sol 8

okno na świat to ja
a serce zamknięte w dotyku
wieczornego chłodu
kruszy się w pocałunku nostalgii

pajęczą siecią oplatana
niczym posąg
trwam w bezruchu

służąc nucie zapomnienia
zostawiam wspomnienia
pogrzebane we mnie
w te zimne wieczory

gdzie tylko szum
nietoperzy przypomina
że noc tuż tuż

otul się szalem bo wieczór już

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    11 September 2020, 20:19

    Dziękuje i miłego wieczorku :) pozdrawiam cieplutko :)