Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oklapnięte włosy
Pozdzierane łokcie
Złamane serce
Złamane paznokcie
Tyle mam z tej miłości...

Roztrzaskana ambicja
Przedawkowana afera
Nieopłacone błędy
Jasna cholera
Tyle mam z tej miłości...

2783 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!