Menu
Gildia Pióra na Patronite

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.

Ojcze, w twoim imieniu chwycę broń
Bo to ty jesteś mym panem
Wbiję ostrze sprawiedliwych w swą skroń
I ,,prawdziwie wierzącym" się stanę

Synu, w twym imieniu walczę
By cześć Ci oddawali bez wyjątków
Wrócę z tarczą i dla ciebie znów chwycę tarczę
Dla pamięci Twej i swych przodków

Duchu, w imieniu twoim zginę
Twą łaską wspomagany
Rodzina na twoje barki zrzuci winę
za moją śmierć, choć ja byłem oddany

Waszej trójcy...

Nie!
Krzyczycie Trójco Święta
Nie takiej wiary od nas żądacie
Taka wiara to diabła pęta
Więc obudź się siostro, obudź się bracie

Zginął za wiarę nie chcąc się wyrzec
ten będzie świętym

W brutalnej wojnie mu przyjdzie zginąć
ale krew innowierców przelewał
Ten u Szatana w chórze będzie śpiewał
...

19 733 wyświetlenia
184 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!