Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnajcie

Ojcze, od którego nigdy nie usłyszałam słowa otuchy
Matko, która dłonią swą przykryła cały uśmiech mój
Wietrze, który wiałeś mi co dzień prosto w twarz
Świecie, na którym zmarnowałam byt swój i potencjał
Wiedzcie, że odchodzę.
Kiedyś wrócę - całkiem inna.
Żegnajcie.
Nigdy Was nie zapomnę, ponieważ bólu nigdy się nie zapomina.

1533 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
  • wdech

    24 August 2014, 00:52

    no a gdzie idziesz ?

  • No_One_

    23 August 2014, 22:10


    Żegnać się też trzeba umieć.
    Zwłaszcza z ludźmi, którzy na to nie zasługują.