Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Ojciec
to często druga po matce
miłość
w sercu
córki
syna
a miłość ojcowska
z pozoru inna
wielka jak matczyna

choć ojciec w miłości
szorstki bywa
nie pieści z czułością
jak matka
gdy trzeba
gotów życie oddać
by dzieciom
mogła zostać
matka

56 929 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!