Menu
Gildia Pióra na Patronite

matka czyta dziecku bajkę

ojciec chla
ich ajfony parzą się na półce przy wyjściu pies
śpi niby

ona
ma okres on
kresu dochodzi ostatniego piwa
w lodówce

i już nie wyjdzie
bo i po co

zdechły
na krzyżu nie umrze

42 386 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących