Menu
Gildia Pióra na Patronite

Syn

Ojciec Alkoholik on w domu nie miał lekko
Widział ze musi coś zrobić z życiem przeżywał piekło
Całe dnie przesiadywał z baratem Siostra wyjechała
przezywał męczarnie to była sytuacja stała
Chciał nie raz skończyć życie ale trzymała go wiara
Bogu zawierzał życie to była jego kara
Chciał wszytko to naprawić Chociaż nie miał Lekko
chciał powiedzieć komuś ale to był zwykły bełkot
Przezywał każdy dzień pytał Się Boga gdzie ONA jest
Czemu wybrał właśnie ją - to był życia test
w głowie ciągle słyszał tylko jej cichy szept
bardzo kocham Cię synu dobrze o tym wiesz...

http://www.youtube.com/watch?v=3i43cJwG_fQ
W wersji do odsłuchu nagrane z Bratem

3783 wyświetlenia
64 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!