Menu
Gildia Pióra na Patronite

My fight

Oj me serce zawierzyłem ci,
Nocą nieprzespaną mi byłaś,
Ciszą wrzawą od środka,
Nie zabliźniłaś swej rany,
Wnet żdżarła cię ona sama...

Mrok boleśnie,
Wypala twe imię,
Nie bądź mi jak myśl krótka,
Co dopiero w słowie narodzona,
Ostatnią literką kona...

Każde morze po sztormie,
Odbiera kawałek lądu,
Lecz tylko nieliczne,
Bursztynami ozłaca,
Nie każdy ciszę miłuje,
Bo nie każdy słucha wtedy serca...

http://www.youtube.com/watch?v=zXKjEIDXzxg

2713 wyświetleń
90 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!