Menu
Gildia Pióra na Patronite

💥Wizja Krwawego Objawienia💥

Ohydna gra, jawne kłamstwo
a wszystko na widoku ...
plan największego ludobójstwa w historii
jest już w toku a przeciwnicy spiskowych teorii
patrzą na prawdę z pogardą w oku.

Miałem dzisiaj wizję, że ludzką hipokryzję
nawiedziło widmo krwawego objawienia ...

Dwudziestu tęgich mężczyzn
w posiadaniu maszynowej oręży
wkracza na stadion narodowy
i masakruje bezlitośnie ten teatr spiskowy
a za życie pozostałych ma coś do powiedzenia
negocjatorowi i chce opublikowania
ich końcowej mowy zanim oddział
antyterrorystyczny odstrzeli im głowy ...

Potem wiadomości i do umysłów ludzkości
że coś jest nie tak dociera ...
mimo, że końcową zbawców mowę
podła ręka nieludzkości
antybakteryjnym środkiem czystości
bezwzględnie wyciera.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!