Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Wasza miłość~~


Ogrzewacie w dłoniach
Swoją małą miłość
Ciepłem serc tulona
Rozkwita codziennie

W siebie zapatrzeni
W słowach odnajdując
Uczycie się siebie
Kochając wzajemnie

Niech bajką się stanie
To co jest prawdziwe
I spełnione będą
Marzenia wyśnione

Odnajdując w sobie
Będziecie szczęśliwi
Ciesząc się uczuciem
W każdej ich odsłonie.

Z miłą dedykacją dla A i J

http://www.youtube.com/watch?v=yA-p5it8x1Y

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    9 November 2013, 14:10

    Piękne, ujmujące, i jak zawsze talentem pisane Aguś.

  • Pechowa_

    6 November 2013, 14:49

    Kurcze... U Ciebie... to kochana taką lekkością brzmi każde słowo.. a do tego uczucia... to perełka :)

  • krysta

    5 November 2013, 20:06

    Agnieszko piękna dedykacja ,że ach ! jak czytają serca ich miłość zapewne wyznają :)
    Pozdrawiam na wieczór :)