Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Drzewa

ogromne drzewo jedno
drzew wiele lasem
mnogosc przetrwa
nie wszystkie wichura
polamnie

jestes rodzina
majac zone dzieci
lisciem w kolejce
nie majac

bo kiedy oni odejda
przyszlosc pociagna
dzieci

las nigdzie nie odchodzac
jednak woli w chmury patrzec

jedno drzewo sobie
soki zbierze
las podzieli sie z innymi

8182 wyświetlenia
111 tekstĆ³w
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!