Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Perché "

Ogrom blizn
Tak wiele ran
Nosimy w sobie
Dobry Boże
Zamykamy Świat
Ten Nasz
Za kratami
Trudnej wiary
Bez nadziei
My Wybrańcy
My Straceńcy
Na Ziemi
Tylko na Ziemi?
20.10.2020
11:11

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących