Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głupiutka ta miłość...

http://www.youtube.com/watch?v=u9SJ9ul_xWw

Ogłupiła miłość serca...
omotała dusze dwie...
każda chciała bardziej kochać
teraz ciągle kłócą się.

Kompromisu nie uznają
i o miłość toczą wojny...
tak od rana do wieczora.
Wieczór jednak...już upojny.

Głupiutka ta miłość lecz
cóż bez niej zrobić?
Czym można piękniej
dwa serca przyozdobić?

Pocierając się o siebie
rozpalają serca swe...
Która teraz mocniej kocha...
ja bardziej Ciebie czy... Ty mnie?

Obie szczerze się kochały
w obu sercach mocno tkwiła.
Nocą...pełna namiętności
za dnia... trudna i zawiła.

Głupiutka ta miłość lecz
cóż bez niej zrobić ?
Czym można piękniej
dwa serca przyozdobić?

55 161 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • agniecha1383

    7 September 2012, 23:43

    Dziękuję Paulinko wzajemnie...pozdrawiam serdecznie:)

  • agniecha1383

    18 July 2012, 22:25

    Dziękuję za odwiedzinki... pozdrawiam:)

  • luterin

    18 July 2012, 20:45

    Ładnie ubrałaś w słowa głupiutką miłość..:) Miłego.:)

  • misiek45

    18 July 2012, 20:09

    Głupiutka ta miłośc
    A jakże prawdziwa
    Te serca to wiedzą
    Z miłością tak bywa
    Agnieszko pięknie ubrałaś w słowa tą głupiutką miłośc ,śliczny wiersz i piosenka dobrana jak trzeba-pozdrawiam Cię serdecznie i buziaki na dobranoc

  • M44G

    18 July 2012, 12:21

    Ładnie.

  • agniecha1383

    18 July 2012, 06:16

    Tak Bożenko...właśnie taki podział miałam na myśli:) dziękuję i pozdrawiam:)