Menu
Gildia Pióra na Patronite

Totalijaryzm

Ogarnij się człowieku
w XXI wieku

Bo znowu się spotkamy
sto lat za Murzynami

Miej serce, patrz oczami
gdy mamią cekinami

Pomnij, wtedy dasz radę
O co walczył Twój dziadek!

*Zadumana Prof. dr WALINA Fandango

3714 wyświetleń
75 tekstów
2 obserwujących
  • Sierjoża

    4 June 2023, 20:02

    Ciotka, łukisz wiersze

  • Prof. dr WALINA FANDANGO

    10 September 2019, 22:01

    Pańskie imaginacje sa do przyjęcia.

    Rozbawiona Prof. dr Walina

  • 10 September 2019, 19:06

    Kochana Walino, Tobie na jeszcze lepsze..

    ps. co do alkowy, kupmy nowe łóżko! Gdy wyśpiewujesz swoje arie, muzyczny podkład łóżka, wielce im urąga..

  • Prof. dr WALINA FANDANGO

    10 September 2019, 13:53

    Rozbawiliście mnie Panowie, starania o moje względy na pewno wyjdą Wam na dobre.
    Całuję obu.. :*

    Walina

  • 8 September 2019, 21:18

    Wasze ponooractwo mnie dobija, idę sobie.
    Udanego balu. :)

  • 8 September 2019, 21:11

    w tym przypadku, tajemnica zawodowa kojarzy mi się z brakiem wiedzy!

    Kochana Walino, porozmawiamy o tym na balu..

    Panu Arturowi dziękuję za źródło, którym jest. Próbki w o d y , pobiorę

  • 8 September 2019, 20:58

    Niestety, muszę Wielmożną Panią zmartwić, obowiązuje mnie tajemnica zawodowa. :)

  • Prof. dr WALINA FANDANGO

    8 September 2019, 18:42

    Wielce Wielmożny Panie ! Proszę o podanie tekstów źródłowych.

  • 8 September 2019, 00:00

    Badania naukowe potwierdzają prawdę, że kobieta zaspokojona seksualnie czuje się spełniona, bardziej wartościowa, zrelaksowana, a owoce jej pracy zdrowsze, pełniejsze, bliższe doskonałości.
    Czy warto popadać w fanatyzm i bronić się uparcie przed mądrością natury? :D
    3mam za Was kciuki. :))

  • Prof. dr WALINA FANDANGO

    7 September 2019, 20:29

    Proszę dalej marzyć i nie gaworzyć.

    Pozdrawiam
    Prof. Walina