Menu
Gildia Pióra na Patronite

upadek

Ogarnia nas nicość.
Wkraczamy na sam kraniec naszej psychicznej wytrzymałości.
Myślimy o sobie,
a potem nie dajemy już rady.
Czujemy, że spadamy
zaczynamy krzyczeć, ale nikt nas nie słyszy.

1026 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    19 May 2011, 21:01

    Jesteśmy także cieniem płowiejącym w dnia pazernego jasności.

    Piękny wiersz, mówi wiele, a tak krótki...