Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepełnienie

ogarnia mnie
lęk gdy
być przestanę

nim me
pióro i ma
dusza wypisze
się całe

nim wycisnę
z swego
serca miłostki
resztki dla
niej

gdy nocą
krążą nade mną
chmury kruków
czarnych

boję się
że nie zdążę
już po raz
ostatni ujrzeć
gwiazd w górnym
piedestale

i tych
warg delikatnych
oczów zamglonych

że mój
dotyk zapomni
ciepłej bariery
jej ciała

i zatopię
się w tęsknocie
wszechobecnej
stałej

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • marka

    26 August 2012, 22:27

    Einsteinowskie zakończenie, świetny utwór.
    Pozdrowionka.

  • obca...**

    26 August 2012, 18:42

    niesamowity ...

  • Gaia

    26 August 2012, 16:44

    .....

  • czarna mamba

    26 August 2012, 16:16

    łałłłłłł :)oieknie:)