Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Ogarnęło mnie ukojenie
Tak beztrosko jest tonąć
Zagłębić się w głębi
Tak niewyobrażalnej

I spadać w dół
Nie czując nic
Nie myśląc
Tak po prostu

Dotknąć dna
Zatopić w nim stopy
Jak kotwice statku
By nic nie mogło mnie ruszyć

I tak trwać nieskończenie
w tym cudownym stanie
wszystko przestało istnieć
nirwana

728 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • zugimihau

    28 November 2012, 14:58

    ;]

  • oderwana_od_rzeczywistości

    27 November 2012, 00:17

    i niech Słońce zaświeci nad moją głową :)

  • skrobek

    27 November 2012, 00:15

    Niech czerń zmieni się w biel... :-)